Programul de funcţionare al fântânii arteziene muzicale situate în centrul municipiului Deva a fost schimbat, astfel că instalaţia de sonorizare va porni doar între orele 19.00-19.45. Deocamdată se vor menţine cele cinci melodii care se pot asculta şi acum, dar viceprimarul Ovidiu Moş a precizat că din primăvara anului viitor numărul pieselor muzicale va creşte sau va fi schimbat, periodic.

Autorităţile locale din Deva au raportat că proiectul de modernizare al centrului civic, Piaţa Victoriei, s-a înceheiat, finanţarea fiind asigurată din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene. „Lucrările s-au derulat în baza unui proiect în valoare de 2,4 milioane euro, din care 98% au fost costuri suportate din fonduri nerambursabile, iar diferenţa de 2 % a reprezentat contribuţia de la bugetul local”, a afirmat viceprimarul municipiului Deva.

Fântâna muzicală a reprezentat piesa de rezistenţă a proiectului de investiţii. Aceasta are o lungime de 53 de metri şi dispune de şapte jocuri de apă şi lumină.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.