Așa după cum am obișnuit cititorii noștri, ținem constant în atenție stagiul în care se află diferitele loturi de autostrăzi în construcție.

Astăzi venim cu noutăți de pe șantierul Lotului 4 al A1 Lugoj – Deva, unde antreprenorul s-a concentrat pe lucrările la terasamente, lucrările de acest tip fiind restrânse în zona dealului Șoimuș şi din zona barajului Mintia, pe infrastructura pasajului prin care autostrada “urcă” pe dealul Şoimuş. A continuat însă și montarea panourilor fonoabsorbante, dar și lucrările la Centrul de Întreținere Șoimuș.

Așa după cum informează Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, tipul de lucrare predominantă pe acest șantier a fost cel de realizare a structurii rutiere, prin așternerea stratului de balast stabilizat cu ciment. Antreprenorul va finaliza, astăzi, în totalitate, placa de suprabetonare la viaductul prin care autostrada “coboară” de pe dealul Şoimuş, iar până la sfârșitul acestei săptămâni va finaliza placa de suprabetonare și la pasajul din nodul rutier Șoimuș.

În perioada 18-25 iunie, muncitorii se vor afla în perioada de odihnă, după 4 săptămâni pe șantier.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.