Arad – Un bărbat din Bucureşti, care a pretins că lucrează ca ofiţer DGA şi ar fi şantajat pe liderul unui partid politic local din Arad, a fost trimis în judecată.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Adrian Fieraru va răspunde în faţa instanţei de la Judecătoria Arad pentru infracţiunea de şantaj, el urmând să fie judecat în stare de libertate.

Ancheta în acest caz a început în luna septembrie, după ce învinuitul a sunat-o pe Gabriela Tripon, liderul filialei Arad a Partidului Socialist Român, şi i-a spus că o anchetează pentru presupuse fraude la referendumul din iulie.

„Pentru obţinerea unei soluţii favorabile în acel dosar, învinuitul i-a solicitat părţii vătămate sume de bani şi favoruri sexuale”, afirmă anchetatorii.

Victima s-a adresat autorităţilor, cărora le-a pus la dispoziţie înregistrări ale convorbirilor telefonice pe care le avusese cu bărbatul din Bucureşti. Ancheta a dovedit însă că „ofiţerul DGA” era, de fapt, un şomer care încerca să facă rost de bani.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.