Începând de astăzi, elevii din municipiul Deva vor circula gratuit cu autobuzele aparținând Societății de Transport Public Local, a anunțat primarul municipiului, Nicolae Oancea.

La propunerea primarului, Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat astăzi, în ședință de îndată, acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun pe raza administrativ-teritorială a municipiului Deva. Astfel, toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează unitățile de învățământ din municipiul Deva vor beneficia de acordarea unei reduceri de 100% din prețul abonamentului (gratuit), pe tot parcursul anului calendaristic 2018.

”Este o promisiune pe care am făcut-o devenilor și, iată, am reușit să ne-o respectăm! Elevii din municipiu vor primi în cel mai scurt timp abonamentele pe baza carora vor circula gratuit, însă chiar începând de astăzi, pe baza carnetului de elev vizat pe anul în curs, pot folosit gratuit mijloacele de transport în comun. Este pentru prima dată când copiii din Deva beneficiază de gratuitate la transport, pe raza orașului”, a declarat Florin Oancea.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.