Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat astăzi în fața Comisiei de Transporturi din Camera Deputaţilor că patru tronsoane de autostradă, cu o lungime totală de 50 de kilometri, vor fi deschise până la sfârşitul anului.

Este vorba despre lotul patru al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, două loturi pe Autostrada Transilvania şi alţi şase kilometri pe segmentul de Autostradă Urbană de la Bucureşti spre Ploieşti.

Până în prezent au fost finalizaţi și dați în folosință în acest an doar 30 de kilometri pe autostrada A 10, între Aiud şi Turda.

Un număr de 35 de senatori PNL şi USR au depus astăzi în plenul Camerei superioare a Parlamentului, o moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor. Iniţiatorii acesteia susţin că ministrul Transporturilor “a adus în stare de dezastru sectorul rutier şi calea ferată din România” şi atrag atenţia asupra realităţilor care generează zilnic blocaje în trafic în aproape toate localităţile din ţară, dar mai cu seamă în municipii şi oraşe. Moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Şova, intitulată “România sub orânduirea PSD – Ruşinea Europei la infrastructura de transport” va fi dezbătută miercurea viitoare.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.