Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin s-au reunit sâmbătă20 octombrie, la cabana de vânătoare de la Ersig a Ocolului Silvic Bocşa Română pentru a participa la cea de-a cincea ediție a concursului anual „Poliţistul bucătar”. Concursul culinar a fost organizat de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, respectiv de Corpul Naţional al Poliţiştilor, şi a reunit nu numai poliţişti ci şi familiilor acestora. 9 echipe s-au întrecut și au gătit tocănită de mistreţ cu mămăligă, fasole cu ciolan în pâine, ciorbă de crap, gulaş cu vită şi porc şi alte bunătăţi.

Ca orice concurs şi acesta a avut câştigători: locul trei a fost obţinut de echipa de bucătari de la Hercules Băile Herculane, pe locul doi s-au clasat poliţiştii din Bocşa, reuniţi sub numele de „Black and White” (aceştia au gătit simultan la 2 ceaune). Premiul cel mare, „Maeştri de maeştri” a revenit echipei „Aristocraţii”, formată din poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Caraş-Severin. La competiţie au participat şi 2 echipaje de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin. În cadrul petrecerii câmpeneşti au fost organizate şi o serie de concursuri sportive de şah, table, şi tenis de câmp.

„Ceaunul” a fost doar un motiv ca oamenii legii de la diferite structuri să se întâlnească şi să se cunoască mai bine.Acţiunea este ca o nedee pentru poliţişti, întrucât că în perioada următoare ei  vor avea o activitate intensă, ţinând cont de faptul că urmează o nouă campanie electorală şi sărbătorile de iarnă, a precizat adjunctul şefului IPJ Caraş-Severin, comisarul-şef Petru Şandru.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.