Ultimele noutăţi din domeniul medical pot fi văzute sâmbătă la Târgul AR-MEDICA, manifestare organizată la Complexul Expo Arad Internaţional al Camerei de Comerţ, Insustrie şi Agricultură Arad.

La ediţia din acest an a târgului participă peste 120 de firme reprezentând producători, importatori şi distribuitori din România, Italia, Ungaria, Republica Moldova şi chiar Pakistan.

În standurile târgului este expusă o gamă variată de produse şi servicii medicale de ultimă generaţie, cum ar fi aparatură, instrumentar, materiale pentru cabinete medicale, tehnică dentară, electrocardiografe, aparate EKG, EEG, EMG, audiometrie, Dopplere fetale şi multe altele.

Mai mult, o firmă germană expune chiar o ambulanţă medicală, care a stârnit un larg interes din partea numeroşilor vizitatori.

”Faptul că în ciuda crizei economice globalizate, am înregistrat o mare afluenţă de expozanţi şi, sperăm noi, vom înregistra şi un mare număr de vizitatori, dovedesc oportunitatea extinderii suprafeţei expoziţionale, cel de al treilea pavilion fiind inaugurat în vara aceastui an’, a declarat cu prilejul deschiderii târgului, Nicolae Groşan, director executiv al CCIA Arad.

Ca şi în anii precedenţi, Colegiul Farmaciştilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentişti şi Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România, în colaborare cu Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ Arad, organizează un program ştiinţific, cu lectori din ţară şi din străinătate. În urma participării la acest program cadrele medicale obţin credite de Educaţie Medicală Continuă şi Educaţie Profesională Continuă.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.