Persoanele de toate vârstele îşi pot testa gratuit auzul în Cabinetul SoundService, în baza unui parteneriat încheiat de instituţia medicală şi Primăria municipiului Deva.

Testările se pot face până pe 30 noiembrie, în baza unei programări telefonice.

Proiectul are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive şi a purtătorilor de proteze auditive care, după realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor lor.

Cei care deja sunt purtători de proteze auditive pot să îşi verifice protezele din punct de vedere tehnic, să le regleze după noua audiogramă, iar cei care utilizează un aparat auditiv de generaţie veche pot achiziţiona un aparat de ultima generaţie,utilizîndu-l pe cel vechi drept avans.

Dacă aparatul dumneavoastră nu mai funcţionează SoundService asigură service pentru orice model/marcă în maxim 48 de ore, de luni până vineri, între orele 8:30-17:00, în cabinetul SoundService din Deva, strada Duiliu Zamfirescu, Bl. Q5, Ap.16, Parter.

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numerele de telefon: 0254.221.088 sau 0729.913.695, de luni până vineri între orele 08.30-17.00.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.