Prima ediţie a Târgului de Iarnă este deschisă, chiar de 1 Decembrie, pe centrul vechi al municipiului Deva, aici fiind montate 15 căsuţe ce au fost închiriate comercianţilor care au adus cu ei produse alimentare tradiţionale sau mărfuri specifice cadourilor de Crăciun.

Deschiderea Târgului de Iarnă este marcată de aprinderea festivă a luminilor de Crăciun în municipiul Deva. Momentul a fost programat pentru sâmbătă, la ora 18.00, la scena special construită în apropierea sediului Primăriei.

Primăria Deva a pregătit, pentru toată perioada lunii decembrie, o serie de evenimente culturale ce vor avea loc la Târgul de Iarnă.

Astfel, duminică, de la ora 17.00, aici este programat un spectacol susţinut de Ansamblul folcloric „Făieragul” din Certeju de Sus.

Vor urma, de la ora 19.30, formaţiile artistice ale Palatului Copiilor din Deva, ei pregătind un excelent program de dansuri populare, colinde şi dansuri moderne.

Şirul evenimentelor va continua în fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 17.00, până la sfârşitul lunii decembrie.

Iniţiativa autorităţilor locale din Deva, de a organiza manifestările într-un loc extrem de circulat şi în care se ajunge uşor, este demnă de apreciat, pentru că, în anii trecuţi localnicii erau nevoiţi să meargă ba la patinoar, ba la un supermarket de la marginea oraşului.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.