Un poliţist de la Secţia II Poliţie Arad a fost arestat luni pentru că ar fi colaborat cu infractorii pe care chiar el ar fi trebuit să-i cerceteze.

Procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a  agentului şef adjunct Vasile Tomşa, în urma probelor administrate magistraţii Tribunalului Arad apreciind că se impune arestarea preventivă pentru 29 de zile a învinuitului.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad îl acuză pe agentul şef adjunct Tomşa de luare de mită, folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi complicitate la furt calificat, toate în formă continuată.

Potrivit acestora, Tomşa ar fi primit bunuri furate de către infractori pentru a nu-şi exercita atribuţiile de serviciu. În plus, agentul de poliţie le-ar fi transmis hoţilor informaţii de natură să îngreuneze ancheta penală în cazul infracţiunilor săvârşite de aceştia.

Mai mult, din actele de la dosarul procurorilor reiese faptul că poliţistul ar fi pus la dispoziţia hoţilor chiar maşina proprie, astfel încât infractorii să-şi poată transporta obiectele furate.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada august-noiembrie 2012.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.