familia-regala-savarsinFamilia Regală va petrece Sărbătorile de Crăciun la Săvârşin, în judeţul Arad, în spiritul tradiţiilor româneşti pe care Regele Mihai şi Regina Ana le păstrează de atâţia ani.

La Castelul Regal de la Săvârşin se vor afla Regele Mihai, Regina Ana, Alteţele Lor Regale Principesa Margareta, Principele Radu, Principesa Maria, Principele Nicolae şi sora sa, Elisabeta Karina.

Primul grup de colindători pe care îl va primi Familia Regală este cel al Şcolii „Sigismund Toduţa” din oraşul Simeria, copiii urmând să susţină un recital de colinde în faţa Majestăţilor Lor sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 14.30. Vor urma colindători din cadrul Asociaţiei „Amicii Regelui Mihai”, împreună cu oficialităţi din judeţul Arad şi din ţară.

Familiile nevoiaşe din Săvârşin vor primi pachete cu daruri din partea Familiei Regal, duminică, iar mai multe companii vor avea plăcutul prilej de a fi numite „furnizori ai Casei Regale a României”. Ceremonia va fi urmată de un recital al Corului Catedralei Episcopale din Deva şi al Ansamblului „Crai Nou” din Alba Iulia, grup condus de Nicolae Furdui Iancu.

Ajunul Crăciunului va fi sărbătorit împreună cu „Dubaşii” din Săvârşin, care vor colinda la Castel de la ora 12.00, după ce vor primi binecuvântarea preotului din localitate.

Marţi, 25 decembrie, în prima Zi de Crăciun, Familia Regală ca lua parte la Sfânta Liturghie oficiată la Biserica Ortodoxă din Săvârşin.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.