Igescu AronUn adolescent de 16 ani, din Hunedoara, este căutat de părinţi şi poliţişti după ce în seara de Ajun al Crăciunului a plecat la colindat şi nu a mai revenit acasă.

A doua zi, Rayan Aron Igescu a dat un telefon unor prietene şi le-a spus că se află la o petrecere în judeţul Arad, dar nu a menţionat numele localităţii şi nici momentul la care şi-ar fi planificat să revină în municipiul Hunedoara.

Părinţii săi au anunţat Poliţia Hunedoara, care a început o investigaţie în acest caz şi face un apel la populaţie să anunţe la numărul 112 orice indicii care ar putea duce la identificarea minorului.

Semnalmentele băiatului sunt : înălţime 1,70-1,72 metri, păr blond, tuns scurt, faţa ovală, ten  deschis, constituţie atletică, are un tatuaj reprezentând un craniu deasupra încheieturii mâinii drepte.

La data dispariţiei băiatul purta pantaloni blue-jeans, geacă de culoare neagră cu două benzi de culoare alb şi roşu pe mâneci şi pe piept, încălţăminte sport de culoare albă inscripţionată „Frutta”.

„Rugăm persoanele care pot da informaţii cu privire la prezenţa minorului în diferite locaţii să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

 

 

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.