taxi lovitUn taximetrist din Hunedoara a fost atacat de doi bărbaţi pe care îi transporta, la o comandă, spre Răcăştie. Victima a fost nevoită să le dea agresorilor toţi banii din încasări, staţia de emisie-recepţie şi maşina.

Mai mult, după ce au luat taximetrul, cei doi suspecţi au parcurs doar 30 de metri şi apoi s-au oprit cu autoturismul într-un stâlp de pe marginea drumului.

Taximetristul, în vârstă de 46 de ani, a relatat poliţiştilor că, în timpul cursei, cei doi clienţi i-au cerut să oprească maşina pentru a-şi satisface anumite nevoi fiziologice, după care unul dintre ei a urcat lângă el şi l-a prins de gât. Celălalt agresor a urcat în spate şi l-a împuns pe şofer cu un cuţit în ceafă, solicitându-i banii şi cheile de la autoturismul Dacia Logan cu care circulau.

Indivizii l-au coborât apoi pe om din maşină şi l-au abandonat pe marginea drumului. După câteva minute s-a auzit o bubuitură, iar maşina condusă de unu dintre suspecţi s-a oprit într-un stâlp.

Indivizii au fugit, dar au fost prinşi după o jumătate de oră de poliţişti.

Agresorii, cu vârsta de 26 şi, respectiv, 36 de ani, au fost arestaţi pentru 29 de zile şi vor răspunde în faţa legii pentru infracţiunea de tâlhărie.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.