big_c6a6a245e8f3e753c6427c7916227145 

“Leii” din Banat au avut parte de un nou joc de infarct. Timişorenii au capotat la Cluj, în prelungiri, după ce tot ei trimiseseră meciul în over-time, graţie unui coş în ultimele secunde reuşit de Sarovic. Oamenii lui Jovanovic nu s-au dovedit la fel de inspiraţi şi în extratimp, iar clujenii s-au impus cu 95-84, producând astfel alb-violeţilor al treilea eşec din patru partide disputate în retur.

După un început mai bun al alb-violeților, care conduceau cu 23-16 la finele primului sfert, Clujul a revenit și a preluat conducerea până la pauza mare, atunci când tabela din sala „Horia Demian” indica 43-41. „Șepcile roșii” au reușit să-și mențină avantajul în sfertul 3 și chiar să îl dubleze (61-57), însă timișorenii s-au mobilizat foarte bine pe final și au reușit să egaleze, fiind chiar la un pas de victorie, în ultima secundă, însă aruncarea lui Sarovic n-a găsit ținta. În prelungiri, clujenii au părut mult mai proaspeți, tranșând partida la o diferență de 11 puncte. Zlatko Jovanovic a fost, din nou, cel mai bun marcator al Timişoarei, cu 20 de puncte, urmat îndeaproape de Garry Gallimore, cu 16 puncte. Au mai punctat Popescu – 12, Archie – 11, Tudosă – 8, Sarovic – 7, Johnson – 6 și Tuljkovic – 4.

„A fost un meci dificil, dar am arătat că putem evolua convingător împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Din păcate, am ratat aruncarea din ultimele secunde, iar în prelungiri nu am mai avut energie şi concentrare pentru a ne impune. Totuşi, sunt mândru de jucătorii mei, de modul cum au luptat. Suntem pe drumul cel bun, iar dacă jucăm tot aşa putem învinge orice echipă din România, acasă sau în deplasare. Apărarea a fost cheia meciului: am pregătit ceva nou pentru defensivă şi sunt mulţumit cum a funcţionat. Schimbăm din mers, iar de acum trebuie să ne gândim deja la viitorul meci, căci seria dificilă continuă pentru noi”, a declarat Jovanovic, pentru site-ul oficial al clubului timișorean.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.