casa cultura devaDupă aproape 40 de ani în care investiţiile în renovarea casei de cultură a municipiului Deva se pot număra pe degete, acum este momentul ca instituţia să treacă printr-o serie de transformări radicale.

Centrul Cultural din Deva va fi modernizat în baza unei investiţii în valoare de 7 milioane de euro. Suma, extrem de importantă chiar pentru un oraş de la talia Devei, va fi asigurată de la bugetul local, deoarece în prezent nu mai pot fi accesate finanţări de la Uniunea Europeană pentru reabilitarea instituţiilor de cultură din mediul urban.

Lucrările de modernizare ale casei de cultură din Deva vor începe în 2014 şi se vor încheia după trei ani. Proiectul prevede ca, la final, casa de cultură să se transforme într-un adevărat centru cultural, cu cinci săli de spectacole şi spaţii de expoziţii.

Spectacolele vor fi promovate pe un perete exterior al clădirii, pe care va fi montat un uriaş ecran cu plasmă. Instalaţiile de sonorizare şi de lumini moderne vor completa investiţia.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.