2012_09_23-poli-timisul_urseni5-0e6-50După corecţia suferită în primul test al anului, 0-8 pe terenul Ghirodei, echipa pregătită de Toni Foale a învins cu 4-1 FC Bazoş, la capătul unui meci în care toate cele cinci goluri au venit după pauză.

Fără Iosif Rotariu – răcit și golgheterul Adrian Marchiș – exclus din lot pentru repetate acte de indisciplină, timișorenii au avut ceva dificultăți în prima repriză, una în care oaspeții au avut ocaziile mai mari. După pauză, situația s-a schimbat, deschiderea de scor venind în minutul 51, din gheata lui Panc, care a prins un șut frumos, din lateral dreapta, peste portarul Bazoșului.

Lucrurile s-au îmbunătăţi imediat după aceea, Basarab a făcut 2-1, Cristian Pădeanu a dublat avansul, în vreme ce Ciprian Nicolaie a închis tabela, după un ultim sfert de oră aprins. „Sunt mulțumit de ambele reprize de astăzi. În prima parte am jucat mai lent, dar apoi am reușit să jucăm și în viteză. Au fost mici lacune, s-a văzut în unele momente o lipsă de sincronizare între jucători, dar timpul va rezolva și aceste probleme”, a declarat la final antrenorul Antonio Foale.

ASU Poli a început în formula: Șerban – Radovancovici, Obrejan, Lazăr, Feher – Gălan, Mărăndescu – Popoviciu, Otiman, Varga – Făgețan. Au mai intrat Foale, Jigum – Florea, Maranescu, Panc, Girovanu, Vereștean, Pădeanu și Luchin.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.