Un poliţist local şi un consilier în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Deva au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru luare de mită în formă continuată.

 Ei au pretins şi primit 1.200 de lei de la proprietarul unui garaj construit fără autorizaţie. Cu aceşti bani, proprietarul urma să scape de o posibilă demolare a garajului. Cei doi funcţionari publici au fost prinşi în flagrant de procurori şi poliţişti în timp ce primeau banii.

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Huendoara au dispus începerea urmăririi penale faţă de poliţistul local Ovidiu Popa şi consilierul în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Deva, Mircea Bold, ambii funcţionari publici, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Din cercetări a rezultat faptul că în 1 august cei doi inculpaţi au pretins şi prmit de un o persoană din Deva suma de 200 de lei pentru a nu-i întocmi proces verbal de contravenţie pentru o construcţie neautorizată ridicată în parcarea din faţa blocului. De asemenea, cei doi au pretins şi primit de la aceeaşi persoană suma de 1000 de lei, pentru a-i facilita nedemolarea construcţiei”, se arată într-un  comunicat al Parchetului Hunedoara.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.