violatorHunedoreanul care este acuzat că şi-ar fi violat fiica de 11 ani, în timp ce se afla cu ea în Cipru, va fi anchetat în stare de libertate, potrivit deciziei adoptate marţi de Curtea de Apel Alba Iulia.

Bărbatul este învinuit de procurori de săvârşirea infracţiunilor de viol, incest şi rele tratamente aplicate minorului şi a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute de către Tribunalul Hunedoara.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat că instanţa a respins propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile şi a dispus punerea în libertate a bărbatului, decizia fiind definitivă.

Conform rechizitoriului procurorilor hunedoreni, în cursul lunii martie 2009, Ion Hobeanu a plecat în Cipru, luând-o cu el şi pe fiica sa, în vârstă de 11 ani. Fata i-a fost încredinţată în baza unei ordonanţe prezidenţiale, după divorţul de soţia sa.

Procurorii susţin că, pe timpul şederii în Cipru, inculpatul a întreţinut cu fiica lui raporturi sexuale, împotriva voinţei acesteia. De asemenea, a obligat-o să facă mâncare şi curăţenie, a bătut-o cu pumnii şi picioarele, a lăsat-o  fără mâncare şi a  supus-o la o serie de alte violenţe şi abuzuri.

Din expertiza medico – legală psihiatrică efectuată asupra minorei a rezultat faptul că aceasta este un copil abuzat fizic, emoţional şi sexual, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.