carieraCompania Minvest Deva a depus  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva o plângere penală pentru gestiune frauduloasă, abuz în serviciu şi uz de fals împotriva a trei persoane care au lucrat în cadrul societăţii şi au prejudiciat firma cu aproape 80.000 de lei, prin deconturi făcute pentru cumpărături din supermarketuri.

Între produsele evidenţiate pe bonurile plătite din banii Companiei Minvest sunt înscrise produse ca roşii, lapte, rochii sau detergenţi, deconturile cu probleme fiind identificate în urma unui control efectuat de Curtea de Conturi.

Deconturile au fost făcute în lunile ianuarie şi februarie 2012.

Evaluarea prejudiciului continuă printr-un audit efectuat de corpul de control intern’, a declarat directorul general al Compania Minvest Deva, Daniel Andronache.

Cele trei persoane pe numele cărora a fost depusă plângerea penală sunt casiera, auditorul şi contabilul şef ai companiei. Potrivit directorului general al Minvest, contabilul şef şi-a prezentat demisia la zi, auditorul a fost evaluat şi i s-a desfăcut contractul de muncă, iar casiera se află în concediu medical.

“Lucrez în această companie de 30 de ani, dar nu m-am confruntat niciodată cu aşa ceva. Bonurile includeau absolut toate produsele de uz casnic, de la detergent până la rochii, carne, roşii, alte haine şi produse care se puteau deconta”, spunea, la data controlului, directorul general al Companiei Minvest Deva.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.