Poliţia a anunţat că bărbatul care şi-a împuşcat, duminică, fosta soţie şi apoi s-a sinucis, a lăsat un bilet în maşină, alături de arma de vânătoare pe care a folosit-o la comiterea omorului.

Victima, Ligia Mara, este un cunoscut medic urolog din Hunedoara şi deţinea o clinică privată specializată pe mai multe tipuri de investigaţii, inclusiv urologie, domeniu pentru care era dotată cu mai multe aparate performante de tratament cu ultrasunete.

Potrivit poliţiei, alarma s-a dat în jurul orei 10.00, când o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că o femeie este moartă într-o maşină parcată pe strada Cocsarilor. Un sfert de oră mai târziu, un alt telefon anunţa că un bărbat este decedat într-o altă maşină, situată la câteva blocuri distanţă de prima.

“Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că femeia, Ligia M., de 38 de ani, din Hunedoara, este decedată, prezentând leziuni prin împuşcare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, agent principal Adriana Voina.

Cercetările efectuate şi în al doilea caz, au arătat că bărbatul din maşină se numeşte Tiberiu Stan, în vârstă de 52 de ani.  În autoturismul în care se afla bărbatul era o armă de vânătoare calibrul 12, deţinută legal, dar şi un bilet în care facea referire la mai multe aspecte din căsătoria sa cu medicul urolog.

Poliţia nu a prezentat detalii despre conţinutul biletului.

Surse neoficiale au comentat însă că bărbatul ar fi scris în bilet că din cauza divorţului de medicul urolog ar fi rămas fără clinica privată, aceasta fiind, de fapt, averea familiei.

Ancheta în acest caz continuă, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi poliţiştii de la IPJ Hunedoara deschizând un dosar pentru infracţiunea de omor urmat de sinucidere.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.