dragoiMedicii au stabilit cauza decesului în cazul elevei de 14 ani, de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad. Fata a fost internată într-un spital din Timişoara, fiind diagnosticată cu gripă.

Analizele efectuate la Institutul ’Cantacuzino’ din Bucureşti au arătat însă că decesul a fost cauzat de o septicemie generată de infecţia cu stafilococul auriu, cu care adolescenta era, de asemenea, infectată.

Acest tip de virus gripal şi stafilococul auriu, cauzează rar complicaţii care duc la deces, motiv pentru care credem că eleva avea şi alte afecţiuni, care au slăbit în mod dramatic imunitatea organismului”, a precizat dr Loredana Ungureanu, purtător de cuvânt al DSP Arad.

Ea precizat că totuşi, DSP Arad nu va închide ancheta privind cauzele morţii, decât după ce se va stabili de ce boli mai suferea adolescenta de 14 ani.

Între timp, analizele de laborator au evidenţiat faptul că şi tatăl fetei este infectat cu gripa de tip B, astfel că acesta se află internat în spital unde primeşte tratament antiviral, evoluţia stării de sănătate fiind bună.

 

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.