ATletism-Ioana-GheorgheCei mai mici dintre atleţii hunedoreni legitimaţi la CNS CSŞ „Cetate” şi CSŞ Hunedoara au urcat de cinci ori pe podium la prima etapă a Campionatelor Naţionale de Atletism Indoor dedicate juniorilor III (13-14 ani).

Alţi patru au fost despărţiţi de doar câţiva centimetri sau sutimi de primele trei trepte ale ierarhiei, dar mai au şanse să spere la medalii, peste o săptămână, când Complexul Sportiv „Lia Manoliu” din capitală va găzdui etapa finală a întrecerilor (ultima competiţie de sală din acest an).

Fetele au avut întâietate la întrecerea organizată de Mărţişor şi s-au prezentat foarte bine. Margareta Mirea (14 ani) de la CNS CSŞ „Cetate” a confirmat la triplusalt, probă pe placul sportivelor de la poalele cetăţii, terminând prima, cu un salt de 10.61 de metri. De altfel, locurile 3, 4 şi 5 le-au revenit tot unor sportive pregătite de profesorul Nicolae Alexe: Ileana Dordea (9.06 metri), Maria Popăilă (9.05 metri) şi Georgiana Bumbar (8.36 metri). Margareta a mers pe aceeaşi linie şi la săritura în înălţime, acolo unde a terminat pe doi, depăşind ştacheta fixată la 1.45 metri, acelaşi loc revenindu-i şi lui Radu Stanciu, de la CSŞ Hunedoara, însă în proba de 200 de metri, după ce a oprit cronometrul la 24.85 secunde. în fine, ultima clasare pe podium a venit tot la masculin, însă la triplusalt, acolo unde Bogdan Sitoianu (CNS „Cetate”) a venit al treilea, după un „zbor” de 11.95 metri. Toţi sportivii hunedoreni vor lua startul la etapa finală a Naţionalelor, săptămâna viitoare, în cadrul ultimei întreceri de sală din acest început de an.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.