AcasăSTIRIHUNEDOARACea mai mare campanie de promovare a mișcării ajunge și la Deva

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării ajunge și la Deva

Locuitorii municipiului Deva sunt așteptați la finalul acestei săptămâni la evenimentul „Bucurie în mişcare”, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Organizat încă din anul 2012 în peste 25 de orașe din România și Republica Moldova, proiectul își propune promovarea sportului și mișcării în comunitate, reunind zeci de mii de participanți.

Proiectul a fost demarat de asociația 11even și susținut de Kaufland România, ajungând la finalul acestei săptămâni și la Deva. Părinții care vor lua parte la eveniment, care se va desfășura în perioada 20-21 mai, în Piața Unirii, își vor putea aduce aminte de jocurile copilăriei și vor putea să le arate și copiilor lor cum se juca „Țară, țară vrem ostași!”, „Rațele și vânătorii”, „Sticluța cu otravă”, „Mațele încurcate”, „123 la perete stai!”, „Elasticul”, „Baba oarbă”, „Țările”, „Lapte Gros” sau „Cal și călăreț”. De asemenea, organizatorii pun la dispoziție o așa-numită zonă a concursurilor, unde cei interesați vor avea posibilitatea să se întreacă la fotbal, streetball, tenis de masă dar și badminton, tir cu arcul, fotbal target, ski pe asfalt şi slow biking. Nu în ultimul rând, amatorii de sport  se vor putea întrece la crosul ”Bucurie în Mișcare”, derulat pe Stadionul Cetate Deva, iar copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul Cupei Copiilor la mini-fotbal.

Organizatorii au pregătit sute de premii și tot felul de surprize, astfel că toți cei prezenți vor avea motive de bucurie.

„În cadrul evenimentului de la Deva, toți cei care au luat parte la provocarea ”1 milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din țara noastră. Ne dorim implicarea a cât mai multor persoane din Deva care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general. Fiecare participant poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro), a precizat vicepreședintele Clubului „Evoluții”, organizator local Deva, Alexandra Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc