Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad face eforturi pentru a-i apropia pe cei mai tineri cititori de rafturile cu cărți, astfel încât recent s-a decis să le pună la dispoziție o modalitate inedită de a-și prelungi termenul de împrumut al cărților: prin intermediul platformei de socializare Facebook.

„La o tranzacție pot fi împrumutate maximum trei cărți, pe o perioadă de 14 zile, cu posibilitatea prelungirii termenului cărților. Prelungirea se poate face la fața locului, telefonic, sau printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Bibliotecii”, scriu reprezentanții instituției pe pagina lor de socializare.

Pe 26 mai, mergi la vot!

Înscrierea și reînscrierea anuală a cititorilor a început, la Biblioteca Județeană, pe 3 ianuarie. Pentru împrumutul cărților, arădenii au nevoie de un abonament – card de cititor. Tariful întreg anual este de 8 lei, în timp ce studenții, elevii peste 14 ani și pensionarii beneficiază de reducere de 50%, adică vor plăti doar 4 lei. Tot atât costă și un abonament – card de cititor semestrial, în timp ce accesul pentru o zi la serviciile bibliotecii costă 2 lei.

„Menționăm că abonamentul este valabil la toate secțiile și filialele Bibliotecii Judeţene. Pot împrumuta cărți la domiciliu, de la secțiile de împrumut sau filiale: utilizatorii cu domiciliul stabil în municipiul sau județul Arad; studenții și elevii cu viză de flotant cu angajamentul scris al profesorului-diriginte/al profesorului de limbă română/și al decanului de an, cu domiciliul stabil în municipiul Arad. Cei înscriși beneficiază și de acces la calculatoare cu internet”, mai spun reprezentanții Bibliotecii Județene.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.