Cel mai așteptat concert al toamnei din județul Timiș are loc astăzi în Peștera Românești. Ajuns la ediția cu numărul 32, concertul începe la ora 13.00, iar programul reprezintă o adevărată călătorie în istoria imperiului austro-ungar.

Concertul simfonic de astăzi este dedicat Zilei Austriei și lui W. A. Mozart. În fața publicului se va afla Orchestra Simfonică a Filarmonicii Banatul, alături de dirijorul Wolfgang Grohs (Austria). De asemenea, la eveniment va participa și mezzosoprana Aura Twarowska.În program se regăsesc compoziții de: W.A. Mozart, J. Strauss, J. Brahms, Aura Twarowska și Fr. von Suppe.

Odata cu acest eveniment, Asociația pentru promovarea turismului în Timiș pregătește un tur ciclist pe traseul Timișoara – Poieni Strâmbu – Bătrâna, cu opriri la bisericile din Țara Făgetului. Turul ciclist  se va încheia la concertul din peșteră.

Intrarea la concert este liberă, pe baza taloanelor ce se vor da astăzi în localitatea Românești. Urcarea către peșteră durează aproximativ o oră și începe de la stația de autobuz din Românești.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.