AcasăSTIRIBIHORCorina Crețu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Unde au fost proiecte...

Corina Crețu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Unde au fost proiecte de calitate, au fost şi implementate

Comisarul european Corina Creţu a afirmat, luni, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, că România nu reuşeşte să utilizeze „şansa unică” pe care o reprezintă fondurile structurale și s-a declarat „tristă” de „atitudinea complotistă” a unora dintre politicienii de la Bucureşti, Creţu dând exemplul unor ţări vecine României unde proiecte „de calitate” au fost implementate.

„Din păcate, nu reuşim deocamdată să utilizăm la maximum această oportunitate, această şansă unică. Nu ştim cât va mai exista această politică de coeziune. Tot ce pot să vă asigur este că pentru perioada 2021-2027 m-am zbătut că avem acelaşi criteriu, produsul intern brut pe cap de locuitor, care va aduce 8 miliarde de euro în plus României pentru fondurile structurale şi de investiţii, dar dacă nu avem proiecte de calitate nici nu le putem implementa. Deci, aceşti bani nu se dau decât în cadrul unor proiecte”, a afirmat Corina Creţu.

În acest context, Creţu a spus că este „tristă” atunci când vede „atitudinea complotistă” a unor politicieni de la Bucureşti.

„Sunt destul de tristă să văd această atitudine complotistă, am văzut şi aseară cum că nu se doreşte ca în România să avem autostrăzi, că există un complot aşa, mondial. Avem ţări în jurul nostru unde vedem foarte clar că unde au existat proiecte de calitate au fost şi implementate”, a mai spus comisarul european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc