AcasăPOLITICADacian Cioloş: să nu folosești fonduri europene pentru construirea spitalelor regionale este...

Dacian Cioloş: să nu folosești fonduri europene pentru construirea spitalelor regionale este aproape o crimă politică

Fostul premier Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, a declarat duminică, la Satu Mare, că este „aproape o crimă politică” să nu fie folosite fonduri europene pentru construirea spitalelor regionale, arătând că în 2016, când era prim-ministru, a lăsat „totul servit pe tavă”.

„Să nu foloseşti fonduri europene ca să demarezi spitalele regionale mi se pare aproape o crimă politică. Mai ales că au avut totul servit pe tavă. Am obţinut în 2016 inclusiv fonduri, subvenţii pentru a finanţa studiile de fezabilitate, un milion şi ceva de euro să poată fi finanţate studiile de fezabilitate pentru spitalele regionale şi în continuare suntem în acelaşi stadiu şi cu spitalele regionale, şi cu autostrăzile, şi cu alte proiecte de infrastructură”, a afirmat Cioloş.

Întrebat dacă s-ar interna într-un spital de stat sau unul privat, dacă ar avea probleme de sănătate, Cioloş a spus „depinde”.

„Depinde. Eu la Bucureşti cunosc medici foarte buni şi la spitalele de stat, cunosc medici foarte buni şi în spitalele private şi nu fac diferenţa, dar hai să nu ne ascundem după deget, pentru o internare într-un spital de stat, din păcate, trebuie să fii foarte atent acolo unde te duci, pentru că avem mari probleme în ceea ce priveşte infrastructura spitalicească”, a mai spus Cioloş.

Dacian Cioloş, alături de alţi candidaţi ai Alianţei USR- PLUS, au participat duminică la o acţiune de strângere de semnături în centrul municipiului Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc