AcasăSTIRIDevenii pot învăța gratuit limba chineză

Devenii pot învăța gratuit limba chineză

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, în parteneriat cu Institutul „Confucius” din Sibiu, Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, continuă proiectul început în anul 2013, proiect cultural-educativ ce are drept componentă centrală organizarea de cursuri de limbă și cultură chineză și Taichi la Deva.

Interesul pentru civilizația și cultura chineză, pentru artele specifice acestei țări, pentru istoria și economia Chinei, a fost tot mai mare și un public tot mai numeros ni s-a alăturat în acești trei ani de când am demarat parteneriatul. Cererile de înscriere la cursurile de limba chineză sunt tot mai numeroase și provin de la oameni de toate vârstele și de diverse profesii.

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunță, pe această cale, organizarea în continuare a cursurilor gratuite de limbă și cultură chineză și a cursurilor de Taichi și în anul școlar 2017-2018. Înscrierile la aceste noi cursuri se vor face de către cei interesați, personal, pe baza actului de identitate, la secretariatul Bibliotecii Județene, în perioada  1 martie – 26 mai 2017.

  • Curs de limbă și cultură chineză: 60 de locuri disponibile;
  • Curs de Taichi: 60 de locuri disponibile.

Cursurile vor începe în 9 octombrie 2017.

Cei care vor parcurge aceste cursuri vor avea avantajul și privilegiul de a se familiariza cu limba chineză, cu simbolistica ei specifică, vor cunoaște din ce în ce mai bine cultura, civilizația și o bună parte din tradițiile poporului chinez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc