AcasăAUTOSTRAZILE LA CONTROLDrumarii au turnat asfalt la conexiunea cu nodul rutier Șoimuș de pe...

Drumarii au turnat asfalt la conexiunea cu nodul rutier Șoimuș de pe Autostrada A1

Coșmarul localnicilor din Simeria și Deva, asaltați de mii de mașini care tranzitează în ritm de melc cele două localități este tot mai aproape de final. Așa după cum se știe, traficul pe autostrada A1 a fost întrerupt la început de octombrie între nodul rutier de la Simeria și cel de la Șoimuș, pentru a permite constructorilor să facă conexiunea între acel lot și noul lot de autostrada de la Șoimuș la Ilia.

După o mini-vacanță de câteva zile, muncitorii de la UMB Spedition s-au întors, luni, pe șantierul lotului 4 de pe Autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, scrie ziarul Unirea.

La conexiunea dintre nodul rutier Șoimuș, pe un sens, era turnat asfalt, iar pe celălalt se așternea balast stabilizat, în timp ce pe vechea bretea temporară din nodul rutier se decoperta vechiul asfalt și se lucra la viitoarea bretea de coborâre de pe sensul de mers Deva – Ilia.

Celelalte trei bretele ale nodului rutier sunt deja asfaltate. Lucrările la care se concentrează acum antreprenorul sunt conexiunea cu viaductul din nodul rutier și breteaua de coborâre de care am amintit anterior.

Viitorul nod rutier Șoimuș va trebui redat circulației rutiere până în data de 15 noiembrie, dată la care se va relua traficul pe A1 de la Șoimuș până dincolo de Deva.  Având în vedere mobilizarea puternică a UMB, este aprope sigur că termenul va fi respectat.

 

Sursa text și foto: Unirea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc