AcasăSPORTFanii Hunedoarei votează cel mai bun jucător al turului

Fanii Hunedoarei votează cel mai bun jucător al turului

fc-hunedoara-gloria-resita-16 

Asociația Suporterilor Corviniști a inițiat, odată cu debutul noului an, un sondaj de opinie la finele căruia va fi desemnat cel mai bun jucător al “negru-albaștrilor” în turul actualului campionat. Ideea nu este una nouă, având în vedere că suporterii și-au putut exprima opinia în acest sens și în sezonul trecut, însă spre deosebire de atunci, “chibiții” își pot vota preferatul pe facebook și nu pe site-ul oficial cum se întâmpla până acum.

Astfel, cei ce au urmărit îndeaproape parcursul echipei de pe Cerna în prima jumătate a campionatului, vor putea vota până pe 20 ianuarie, iar fotbalistul care va întruni cele mai multe sufragii va primi din partea fanilor o plachetă aniversară! Asociația Suporterilor Corviniști va premia, prin tragere la sorți și un votant, dintre utilizatorii care l-au votat pe jucătorul ales cel mai bun, acesta urmând să intre în posesia unui tricou ASC personalizat cu numele său, alături de autografele “actorilor” din teren.

Toţi cei 20 de jucători utilizaţi de Marius Opric de-a lungul turului de campionat au fost incluşi în sondaj, fanii inserând printre preferinţe şi o opţiune care să înglobeze toată echipa. Astfel, după patru zile de la startul votului, cele mai multe click-uri s-au îndreptat către mijlocaşul dreapta Robert Cristian, care a strâns 215 voturi, jucătorul de 24 de ani fiind urmat, la mică distanţă, de colegul său din linia de fund, Bogdan Roiu, a cărei evoluţie din toamnă a fost apreciată de 213 utilizatori. „Podiumul” este completat de Bogdan Găceanu (30 de voturi) şi Andrei Făgărăşanu (29 de voturi) – toţi cei patru tineri fotbalişti ai Hunedoarei fiind crescuţi pe malurile Cernei.

Şi tu îţi poţi vota favoriţii accesând link-ul: http://www.facebook.com/questions/476518739067769/ sau tastând în căsuţa de căutare a facebook Asociaţia Suporterilor Corvinişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc