AcasăSTIRISIBIUFilarmonica de Stat Sibiu începe să vândă și bilete online

Filarmonica de Stat Sibiu începe să vândă și bilete online

Biletele pentru concertele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu se vor putea procura și electronic, începând cu data de 22 aprilie, potrivit unui comunicat al instituției sibiene.

Filarmonica Sibiu răspunde astfel nevoii publicului și vine cu o metodă modernă de achiziționare a biletelor.

”Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate”, a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Primul concert pentru care se pot cumpăra bilete online este concertul simfonic de joi, 25 aprilie, primul eveniment din Stagiunea Muzicală a Filarmonicii, ce îl va avea la pupitrul dirijoral pe Theo Wolters. Alături de Orchestra simfonică, pe scena Sălii Thalia va urca și pianista Mirabela Dima pentru a interpreta ”Concertul pentru pian și orchestră” de W. A. Mozart. Programul serii va mai cuprinde ”Suita pentru orchestră nr. 3 în Re major” de Johann Sebastian Bach și ”Simfonia nr. 3 în Re major” de Franz Schubert.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stata Sibiu (Sala Thalia, str. Cetății nr.3-5), între orele 10:00 – 12:00 și 13:00-16:00 și online, pe www.filarmonicasibiu.ro . Prețul unui bilet este de 20, 30, 40 de lei. Se acordă o reducere de 50 % pentru elevi, studenți și pensionari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc