Lungmetrajul “Fixeur”, în regia deveanului Adrian Sitaru, este inclus în competiția oficială de anul acesta a Festivalului Filmului Central-Est European “goEast” de la Wiesbaden, care începe miercuri, anunță ICR Berlin, într-un comunicat de presă.

“Fixeur” a avut premiera mondială în toamna anului 2016 în cadrul Toronto International Film Festival și este realizat de 4 Proof Film (România), în coproducție cu Petit Film (Franța), în asociere cu Domestic Film, DaKINO Production și Movie Production Entertainment. Din distribuție fac parte actorii Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.

Festivalul Filmului Central-Est European “goEast” de la Wiesbaden, care prezintă peste 100 de filme din 29 de țări diferite, dintre care șase premiere mondiale, una internațională și 22 germane, are loc în perioada 26 aprilie — 2 mai.

Festivalul a fost înființat în anul 2001 de către Institutul de Film din Frankfurt/Main și s-a dezvoltat ca o platformă de dialog între Est și Vest.

Institutul Cultural Român din Berlin se află la cel de-al nouălea an de parteneriat cu Festivalul “goEast”, în cadrul căruia a susținut prezența unor nume importante din cinematografia românească.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.