Cristina Bacer, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a demisionat motivând diverse probleme personale. l

Cristina Bacer ocupa funcția de manager de mai puțin de un an, iar motivele deciziei sunt unele ”personale”, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Adina Miloş.

Pe 26 mai, mergi la vot!

„Pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa am planuri sustenabile şi uşor de implementat. În primul rând obiectivele pe care le am vizeză pacienţii dar şi cadrele medicale. Vreau să îmbunătăţesc condiţile hoteliere, vreau un mediu curat şi sănătos pentru bolnavi să nu ducă lipsă de medicamente. Cu ajutorul Consiliului Judeţean ştiu că pot rezolva şi problemele financiare ale spitalului şi voi continua şi proiectele importante demarate de fosta conducere”, declara Cristina Bacer, anul trecut, la începutul mandatului său.

Doctorul Cristina Bacer este medic de anatomie-patologică, a absolvit Facultatea de medicină Vasile Goldiş din Arad şi a profesat ca medic rezident la Institutul Clinic Fundeni, apoi la Spitalul judeţean din Timişoara, iar din anul 2008 profesează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.