AcasăADVERTORIALMen’s Fashion 2019: Care sunt trendurile masculine ale verii

Men’s Fashion 2019: Care sunt trendurile masculine ale verii

De multe ori, reprezentanții sexului puternic se pot simți excluși din lumea modei, dat fiind faptul că, de cele mai multe ori, designerii și criticii de modă comentează și sfătuiesc mai mult femeile în ceea ce privește ținută. Privirile vor fi îndreptate și către voi, atunci când acordați atenție ținutei pe care o alegeți și detaliilor acesteia. Nu haina îl face pe om, dar cu siguranță îl poate ajută să facă o prima impresie bună atunci când articolele lui vestimentare se îmbină perfect.

Iată care sunt trendurile verii pentru bărbați și ce trucuri te vor ajută să ieși imediat în evidență, prin bun gust:

Elegant, mereu la modă

Un look elegant a fost, este și va fi cea mai bună alegere pentru un bărbat. Nimic nu poate detrona combinația dintre pantofi, pantaloni eleganți și cămașă, iar dacă temperatura îți permite, un sacou poate fi cireașa de pe tort. 80% dintre femeile care au fost parte a unui studiu, au spus că preferă un bărbat pedant, îmbrăcat elegant și cu gust. Dacă ești adeptul acestui look, intră pe Bigotti.ro și alege dintr-o gama largă de costume, cămăși sau pantofi, pe cele care ți se potrivesc și pregătește-te pentru priviri pline de admirație.

Culorile verii

Vara această, bărbații sunt încurajați să poarte nuanțe de maro, în special pantaloni și pantofi cu această culoare. Când vine vorba de bust, nuanțele de albastru sunt în trend anul acesta. Nici cămășile înflorate sau cu culori combinate nu sunt de ignorat, acestea dând un aer exotic celui care le poartă. Îmbină culori vii și deschise cu nuanțe mai serioase, cum ar fi negru sau maro pentru un echilibru cromatic.

Ce materiale să porți vara aceasta

Inul este materialul cel mai elegant și vaporos pentru zilele toride de vara. Setul de pantaloni și cămașă de culoare albă, de in, poate fi completat de o pălărie și o pereche de mocasini, pentru un efect total. În afară de in, vara aceasta se mai poartă și materialele texturate,la nivel de tricou si, în special, la pantalonii scurți. Pantalonii scurți eleganți sunt un must have în garderoba oricărui bărbat ce ține la aspectul sau. Aceștia sunt ușor de combinat cu tricouri, cămăși sau maiouri, ceea ce face din ei un articol universal și la modă.

Accesorii la modă

Accesoriile sunt elemente obligatorii, ele completând un look ce a fost atent selecționat și asortat. Pălăriile retro sunt în trend anul acesta și se pot asorta foarte ușor cu aproape orice alegi să îmbraci. Brățările din mărgele sau piele sunt și ele pe o pantă ascendentă și îți pot oferi un aer fresh și un farmec “baietesc”. Asortează o brățară din mărgele negre cu o cămașă albă din in, cu mâneci lungi și cu o pereche de pantaloni scurți, eleganți. La această combinație poți adaugă și o pălărie din fibre de palmier. Bineînțeles, că și până acum, ceasul și ochelarii de soare nu trebuie nici ei să lipsească din ținută!

Orice material sau culoare vei alege, cel mai important este să te simți bine în pielea ta, căci încrederea de sine este cel mai seducător accesoriu pe care îl poate avea un bărbat. Combină și asortează articole vestimentare alături de accesorii și crează-ți propriul outfit în care să te simți cel mai confortabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc