Extrem de activ de când este demisionar, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a fost astăzi într-o vizită pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj – Deva pentru a verifica stadiul lucrărilor.  El și-a exprimat deplina încredere în constructor, apreciind buna organizare și mobilizare.

Ministrul a vorbit cu constructorul și cu privire la descărcarea de la nodul Holdea, pentru a se asigura că nu vor fi probleme în acest sens.

Pe 26 mai, mergi la vot!

”Eu am deplină încredere, că împreună cu inginerii voștri, știți ce aveți de făcut. Se pot face lucrări grele, importante și la timp și în România”.

În ceea ce privește lotul 4 al acestei autostrăzi, Ministrul Transporturilor a declarat: ”Apreciez eforturile pe care le-a făcut antreprenorul de pe lotul 4, (…) am văzut că aici este o bună organizare și o bună dotare tehnică astfel încât lucrările să avanseze”.

Cu această ocazie, Ministrul Transporturilor, Lucian Șova a mai precizat și faptul că astăzi s-a semnat contractul privind proiectul Centura București, având ca obiect construcția a peste 90 km de drum în regim de autostradă, dar a mai vorbit și de alte proiecte prezente și viitoare.

Cele două loturi de autostradă ar fi trebuit sa fie finalizate în luna decembrie, însă problemele întâmpinate de constructor au condus la întârzieri. Lucian Șova nu a dat niciun termen concret pentru finalizarea lucrărilor.

Sursa text, foto, video: CNAIR

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.