crima-omorO femeie din satul Căstău, comuna Beriu, a fost omorâtă de o persoană necunoscută, corpul victimei fiind găsit la marginea unui lan de porumb din localitate. Victima are 57 de ani şi plecase pe câmp să adune iarbă pentru animale. Pentru că nu mai venea acasă, soţul femeii a plecat să o caute, bărbatul fiind şi cel care a găsit-o pe victimă, luni seara, în jurul orei 21,00.

“A fost realizată cercetarea locului faptei, fiind ridicate probe care interesează cauza, au fost audiate mai multe persoane şi s-a dispus efectuarea unei constatări medico–legale. Victima a fost găsită înjunghiată în zona gâtului şi dezbrăcată”, a declarat procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În cauză s-a constituit un cerc de suspecţi şi urmează a se primi rezultatele autopsiei pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.