Societatea Brantner Servicii Ecologice din Cluj este cea care urmează să se ocupe de serviciul de salubrizare stradală din Timișoara în următorii patru ani. A câștigat licitația primăriei cu o ofertă de 18,2 milioane de euro.

Potrivit primarului Nicolae Robu, contractul total este de 86,61 milioane de lei cu tot cu TVA, adică 18,2 milioane de euro, pe care Brantner Servicii Ecologice îi va primi timp de patru ani.

„Am încheiat cu succes de data aceasta licitația pentru salubrizare stradală. A câștigat firma Brantner Servicii Ecologice SRL cu sediul în Cluj-Napoca. Valoarea contractului este de 72.783.988 lei fără TVA, contractul este unul cadru pe patru ani. Referințele sunt că este o firmă serioasă. Sper să nu mai fie probleme ca cele cu care ne-am confruntat, fiind într-un gol de contract cu un operator specializat. În Cluj ei au contractul de salubritate pentru jumătate de Cluj”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Noul contract va fi semnat săptămâna viitoare, anunță edilul-șef, iar muncitorii vor intra imediat pe străzi la curățenie.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.