Melomanii din Banat au motive de bucurie, după ce Opera Națională Română din Timișoara a anunțat nu mai puțin de trei spectacole în aer liber ce vor avea loc în orașul de pe Bega.

Astăzi, 1 iunie, de la ora 16.00, în Parcul Copiilor, cei mai mici melomani vor putea urmari povestea ”Micuței Dorothy” de Marius Țeicu. Este un musical pentru copii, un omagiu de ziua lor, la care însă sunt asteptați și adulții.

Un al doilea spectacol în aer liber,”Dancing Queen”, este programat marți, 5 iunie, de la ora 21.00, în Piata Operei. Reprezentatia este un balet – rock pe muzica înregistrata a formației Queen. Acesta face parte din Festivalul Artelor care se desfășoara în aceste zile la Timișoara.

Pe 26 mai, mergi la vot!

Cel de-al treilea spectacol gratuit al Operei Române din Timișoara este ”Voievodul Tiganilor” de Johann Strauss, programat luni, 11 iunie, de la ora 20.00, în Piața Operei. Este un spectacol în premieră care marchează închiderea stagiunii artistice 2017-2018, fiind totodată și un preambul pentru Festivalul de Opera și Opereta in aer liber care va avea loc in Parcul Rozelor la final de august- inceput de septembrie.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.