Traficul a crescut de zece ori față de o zi normală în cel mai mare punct de trecere a frontierei de la granița de vest, cel de pe autostrada Arad – Nădlac.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, în ultimele 24 de ore pe la Nădlac 2 au ieșit din țară peste 49.300 de persoane cu 15.300 de mașini, după ce românii care și-au petrecut concendiile în țară se întorc la locurile de muncă din vestul Europei. Sunt deschise 9 arterere de ieșire din țară, iar coloana de mașini depășește 5 kilometri.

Pe 26 mai, mergi la vot!

Pe la Vama Nădlac 1, pe DN7, au ieșit din țară în ultimele 24 de ore peste 6.000 de persoane pe 3 benzi, iar timpii de așteptare se ridică la 30 de minute.

Poliţiştii de frontieră recomandă să se folosească şi toate cele 11 puncte rutiere de trecere a graniţei din vestul țării. În judeţul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu şi Vărşand. În judeţul Timiş se poate trece pe la Cenad, în judeţul Bihor pe la Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni şi Petea.

Sursa: politiadefrontiera.ro

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.