AcasăSTIRIHUNEDOARAUn puşti teribilist a distrus patru maşini

Un puşti teribilist a distrus patru maşini

masini-tamponateUn puşti de 15 ani, din Deva, este autorul unor tamponări în lanţ care au avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, după ce adolescentul a furat cheile de la maşina familiei, s-a urcat la volan şi s-a oprit…în patru autoturisme ce erau parcate pe bdul Kogălniceanu.

Potrivit poliţiştilor, la intersecţia dintre bulevardele Decebal şi Kogălniceanu, baiatul a intenţionat să ia curba la dreapta, moment în care a scăpat maşina de sub control. Autoturismul a derapat, a intrat pe contrasens şi a tamponat trei dintre maşinile parcate. Apoi s-a răsucit şi a intrat într-un alt autoturism, pe care l-a proiectat într-un copac.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, agent principal Adriana Voina.

Deoarece este minor, adolescentul va fi supus unui control medico-legal pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul comiterii faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc