Vremea se va răci și va deveni în general instabilă în majoritatea regiunilor. Cerul se va înnora treptat. Pe arii relativ extinse va ploua. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. În cursul nopții la munte, la altitudini de peste 1800 m,  precipitațiile vor fi mixte. Izolat, mai ales în Banat și în zona de munte aferentă cantitățile cumulate de precipitații vor depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat din sector estic, cu intensificări temporare în cursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, mai ridicate în nordul Crișanei până spre 23 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade.

Pe 26 mai, mergi la vot!

Mâine, vremea se va menține în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite izolat de descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Pe arii restrânse cantitățile cumulate de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.