Acasă CULTURĂ, ARTĂ & MEDIA 12.000 de vizitatori s-au bucurat de prima ediţie a Festivalului Revolution, la...

12.000 de vizitatori s-au bucurat de prima ediţie a Festivalului Revolution, la Timişoara!

 

Prima ediție a Revolution Festival s-a încheiat cu succes! Evenimentul organizat de către echipa Exit, Primăria Municipiului Timișora și Consiliul Județean Timiș a reușit să adune la Timișoara o audiență numeroasă, din întreaga regiune. În prima seară, sub cerul liber, publicul a fost încântat de Noisia, Dubioza kolektiv, Eyesburn şi Rahmanee, în timp ce în a doua seară prin evoluțiile fantastice, vizitatorii s-au bucurat de DJ Fresh, Modestep, Sabaton, DJ Marky feat Stamina MC, Partibrejkers, Marko Nastić, dar şi peste 100 de artişti pe cele şase scene.

Locaţia pitorească a festivalului, marele parc tematic Muzeul Satului Bănățean a găzduit 12.000 de vizitatori din întreaga regiune. Timp de două zile, publicul a ascultat sunetul modern de bas, metal de calitate şi rock and roll, dar şi diferite stiluri de muzică electronică alături de reggae, samba, rumba şi alte stiluri. Toate acestea au contribuit ca prima ediţie a Festivalului Revolution să fie recunoscută pentru incredebila sa energie.

Impresiile pozitive ale publicului și artiştilor au fost legate şi de locaţia magică, Muzeul Satului Bănățean, un parc mare, care, datorită caselor sale din lemn emană tradiție și dă senzația unui decor de film, zonei de festival. Pe lângă  concertele marilor nume mondiale, Festivalul Revolution a oferit şi zone non-muzicale, precum sculpturile artistului  Viktor Kiš, dar și zona de  make-up & hair-style oferită de Evelyn Studio Timișoara . În acest fel, Muzeul Satului s-a transformat într-o  „Pădure fermecată“, iar publicului s-a bucurat  atmosferă incredibilă creată și cu ajutotul sistemelor de iluminare. În același timp,  în zona Ghost Muzic, vizitatorii au putut alege muzica în căşti în stilul „silent disco“.

DJ Fresh, în calitate de headliner, a adus în a doua seară o distracţie anticipată cu hituri mondiale, cum ar fi “Hot Right Now”, “Louder”, “Gold Dust”, noul mare hit “Believer” și multe altele. Londonezii de la Modestep au continuat să adauge ritmuri de dubstep adevărat, iar DJ Marky, împreună cu inegalabilul Stamina MC a arătat încă o dată de ce este unul dintre cei mai buni artişti ai scenei drum’n’bass din lume. În prima seară culorile scenei bass au fost evidenţiate de Noisia și Rahmanee, iar din momentul în care formaţia suedeză Sabaton a urcat pe scenă, la Muzeul Satului s-a eliberat o energie a fanilor adevăraţi de heavy-metal. În plus față de numeroasele trupe din România, pentru care există un interes foarte mare, pe scena regională s-au prezentat Dubioza kolektiv, Eyesburn, Partibrejkers, Marko Nastić şi alţii.

Este doar începutul aventurii de vară Exit Adventure, ce are loc din 9 până în 18 iulie, iar pentru apariţia pe scenă în cadrul celui mai tare line-up pregătit vreodată. Până acum au confirmat Manu Chao, The Prodigy, Motörhead, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Emeli Sandé, Hardwell, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Wilkinson, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Zoster, Rambo Amadeus, Artan Lili, Lola Marsh, 1000mods  şi mulţi alţii, în total peste 1.000 de artişti pe cele 30 de scene ale festivalului de la Petrovaradin până la Jaz.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Vrei să te bucuri de un aer mai curat în propria locuință? Iată ce trebuie să faci!

Cu siguranță știi deja că este extrem de important ca aerul din casă să fie cât mai curat și mai ușor de...

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: