Acasă SPORT 16 echipe din Regiunea Vest a competiţiei Cupa Prieteniei Bergenbier joacă în...

16 echipe din Regiunea Vest a competiţiei Cupa Prieteniei Bergenbier joacă în Turneul Final de la Cluj pentru a ajunge în Marea Finală de la Rio!

Weekendul acesta se dă startul Turneului Final Vest la Cluj-Napoca unde vor concura cele 16 echipe câștigătoare din orașele Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Cluj-Napoca, Deva, Reșița, Turnu Severin, Alba Iulia, Sibiu, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea si Craiova. Acesta se va desfășura pe 17-18 mai la Cluj Napoca, iar toți jucătorii de fotbal vin cu speranța de a câștiga marele premiu: calificarea în Marea Finală a Cupei Prieteniei care se va juca la Rio!

Turneul Final de la Cluj-Napoca are loc în zilele de sambătă 17 si duminică 18 mai în marea parcare a complexului “Polus Center Cluj” de pe strada Avram Iancu nr. 492-500. Jocurile se vor desfășura în format eliminatoriu între 2 echipe compuse fiecare din 6 jucători (5 jucători de teren și un portar) pe durata a două reprize a câte 20 de minute. Tabloul de joc este disponibil aici: http://cupaprieteniei.ro/turnee-finale/vest

Echipele de prieteni calificate sunt: Mav Sports – Timișoara, Cristian Construct – Baia Mare, Roș Albaștrii – Satu Mare, AS Drobeta – Turnu Severin, Cameleon Team – Reșița, Aera – Zalău, Pera BMW – Deva, Brazilienii – Cluj-Napoca, Atletico Oradea – Oradea, Juventus Sibiu – Sibiu, FC Iancris – Ramnicu Valcea, Brazil 2014 – Targu Jiu, Phoenix Craiova – Craiova, Dedeman Arad – Arad, Arnsberg – Alba Iulia și Emerson – Cluj-Napoca, norocoasa ocupantelor locurilor secunde din turneele locale la tragerea la sorți pentru turneul final Vest.

Componența acestora poate fi consultată aici: http://cupaprieteniei. ro/cupa-prieteniei-bergenbier/echipe-calificate-la-turneul-final

Meciurile de la parcarea “Polus Center Cluj” se vor desfășura după următorul program:


Sâmbătă, 17.05

– Optimi de finală: între orele 13:00 și 21:00;

Duminică, 18.05
– Sferturi de finală: între orele 13:00 și 17:00;
– Semifinale: între orele 17:00 și 19:00;
– Finala: ora 20:00.

La teren sunt așteptați toți iubitorii fotbalului pentru a-și încuraja favoriții! Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: