Acasă STIRI 6,01 incidența COVID în Petroșani. Simeria, sub 6. A scăzut incidența și...

6,01 incidența COVID în Petroșani. Simeria, sub 6. A scăzut incidența și la Brad

[ad_1]

La câteva ore de la instituirea carantinei în Petroșani, Brad și Simeria, raportarea DSP Hunedoara arată o scădere a incidenței în cele trei localități. Decizia de carantinare a celor trei orașe hunedorene a fost luată luni, însă s-a aplicat de marți dimineață de la ora 8.00. Trebuie menționat că la ora 12.00, ordinul de caratinare nu fusese încă încărcat pe platforma electronică a Monitorului Oficial.

De la 6,03 la 6,01 la mie

Acesta este trendul incidenței COVID-19 în municipiul Petroșani, de luni până marți. Luni erau 244 cazuri active de COVID-19 în ultimele 14 zile. Marți, din statistică a ieșit un petroșănean, DSP raportând 243 de cazuri.

Simeria, sub 6 la mie

Și orașul hunedorean Simeria a intrat în carantină. Tot de marți. Luni, incidența în localitatea Simeria era de 6,26 la mie, cu 85 de cazuri active în ultimele 14 zile. Marți, incidența raportată a ajuns la 5,75 la mia de locuitori și 78 de cazuri active în ultimele două săptămâni.

Și în municipiul Brad incidența a scăzut de la 6,47/1000 de locuitori, cea mai ridicată din cele trei localități carantinate, la 6.08 la mia de locuitori. Luni erau 99 de cazuri active la Brad, iar marți 93.

La Petrila, incidența raportată marți este de 4,36 la 1000 locuitori, la Vulcan de 3,71, de 3,34 la mie în municipiul Lupeni, de 3,15 la Aninoasa și de 1,08 la Uricani.

La nivelul județului Hunedoara sunt 39 de localități în scenariul roșu, adică cu o incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Incidența pe județ este, marți, de 4,21 la mia de locuitori.

 

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Abia te-ai întors din vacanță, dar nu te simți pregătit să înfrunți stresul de la job? Iată 3 trucuri pentru a te readapta vieții...

Vacanța de vară s-a terminat, dar tu poate că n-ai starea necesară ca să te întorci rapid la job. Mintea îți este...

Pariurile sportive – fenomen de masă și veritabilă industrie accesorie sportului

Sportul continuă să suscite un interes major pentru foarte mulți oameni, atât ca formă de divertisment, prin urmărirea evenimentelor preferate, cât și...

TOP 5 trucuri prin care îți poți îmbunătăți procesul de producție

Procesele de producție simplificate sunt vitale pentru succesul companiilor producătoare. Cu toate acestea, există încă mult spațiu de îmbunătățire în cadrul multor...

Află topul celor 4 calități care îți garantează succesul în viață

Succesul în viață presupune, pe scurt, să te simți împlinită cu situația pe care o ai, independența financiară fiind unul dintre principalele...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: