Acasă ECONOMIE A fost finalizată cea mai modernă clădire de birouri din Timişoara

A fost finalizată cea mai modernă clădire de birouri din Timişoara

United Business Center 2 (UBC 2), prima din cele şapte clădiri de birouri din ansamblul Openville Timişoara, care va fi cel mai mare centru de business, cumpărături şi entertainment din vestul României, a fost finalizată şi închiriată integral.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Iulius Mall Timişoara, clădirea UBC 2 are 12 niveluri, o suprafaţă de 18.000 mp şi este închiriată integral, după ce lucrările la prima clădire de birouri clasa A din cele şapte pe care le va include ansamblul mixt Openville România au fost finalizate.

“Experienţa companiei Iulius în dezvoltarea de spaţii de birouri clasa A a făcut ca această clădire să fie construită şi închiriată integral într-un timp record. UBC 2 a fost proiectată pentru a răspunde exigenţelor partenerilor noştri şi suntem onoraţi că mari companii din domenii precum IT şi automotive au ales această clădire pentru consolidarea operaţiunilor. Datorită localizării centrale, beneficiilor pe care le au angajaţii în ansamblul multifuncţional, dotărilor tehnice de ultimă generaţie şi soluţiilor sustenabile implementate, UBC 2 reprezintă cea mai modernă şi eficientă clădire de birouri din Timişoara”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei IULIUS.

În prezent, la Timişoara se lucrează la cea de-a doua clădire de birouri din cadrul Openville, tot cu 12 niveluri şi o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania a semnat un parteneriat cu furnizorul internaţional de servicii IT Atos, pentru închirierea a 6.000 mp.

În ceea ce priveşte clădirea de birouri UBC 2, care a fost finalizată recent, aceasta este dotată cu sisteme, aparatură şi echipamente cu un consum redus de energie. Printre soluţiile verzi implementate se numără: grad sporit de lumină naturală, reglarea automată a intensităţii luminii din interior, sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice, sisteme de ventilaţie de ultimă generaţie, care vor asigura o temperatură constantă şi un volum optim de aer proaspăt, faţade cu sticlă specială, care oferă protecţie termică şi solară, suporturi pentru parcarea bicicletei, duşuri şi vestiare pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

Pentru economisirea resurselor şi optimizarea funcţionării, imobilele office vor beneficia de cea mai avansată tehnologie germană în domeniul managementului inteligent al clădirilor, care va permite centralizarea tuturor sistemelor de monitorizare şi control ale clădirilor din ansamblul Openville pe o singură platformă.

Compania Iulius investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliu, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumpărături şi entertainment din vestul României va include şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cât trebuie, de fapt, să stea un laptop la încărcat? Care sunt recomandările experților?

După ce ai achiziționat un laptop sau o baterie nouă pentru cel vechi, specialiștii recomandă încărcarea pentru cel puțin 24 de ore....

Ești o persoană rușinoasă? Iată CUM treci peste timiditate și prejudecăți!

Deși persoanele timide tind să nu creeze mai niciodată probleme sau neplăceri celor din jur, multe dintre ele și-ar dori să scape...

Sfaturi utile pentru femei – 4 mici investiții pentru a te simți bine în pielea ta!

De multe ori, doamnele și domnișoarele simt nevoia de noi achiziții care să contribuie major la crearea unui sentiment plăcut. Încrederea în...

Cum să reduci cheltuielile pe care le ai cu mașina – Trucurile pe care merită să le încerci!

A întreține o mașină nu este ușor, dar nici ieftin. Pe lângă carburant, există o mulțime de lucruri care te fac să...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: