Acasă STIRI A scăzut din nou incidența COVID-19 la Petroșani

A scăzut din nou incidența COVID-19 la Petroșani

[ad_1]

Incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut din nou în municipiul Petroșani. După o săptămână de carantină zonală, instituită la o incidență de 6.03 la mie, este prima dată când incidența COVID-19 scade sub 5,5 la mia de locuitori.

Aproape de 5,4

Incidența COVID-19 raportată marți pentru municipiul Petroșani este de 5,39 la 1000 de locuitori. Luni era de 5,91/1000 locuitori, fiind în Petroșani 239 de cazuri de COVID-19 active. Marți sunt 218 cazuri active.

Și municipiul Orăștie, carantinat de duminică, are o incidență sub 6 la mia de locuitori, incidența raportată marți fiind de 5,95 la mie. În Orăștie sunt 129 cazuri de COVID-19.

Municipiul Brad, carantinat de o săptămână, cunoaște o creștere accentuată a cazurilor de COVID 19. DSP Hunedoara a stabilit, marți, o incidență de 9.67 la mia de locuitori pentru municipiul Brad.  În creștere față de luni când a fost de 9.15 la mie.

Orașul Simeria este ce-a de-a patra localitate carantinată din județ. Aici, carantina a fost impusă în urmă cu o săptămână, când au intrat în carantină și municipiile Petroșani și Brad. Incidența COVID-19 raportată marți pentru Simeria este de 6,71 la mia de locuitori. Luni a fost de 6,56.

Incidență în scădere în Valea Jiului

În Valea Jiului incidența COVOD-19 este în scădere. Valorile raportate marți sunt mai mici decât cele de luni. Astfel Petrila a ajuns la 4,16 la mia de locuitori, Lupeniul la 3,26 la mie și Vulcanul la 3,05 la mie. Și în Aninoasa incidența este mai mică, 2,25/1000 locuitori. La Uricani, incidența a ajuns la 0.54. la mie.

Și la nivelul județului incidența COVID-19 este mai mică decât luni. Marți a ajuns la 4,71 față de 4,81 cât se înregistra luni.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Cum să trimiți un colet în siguranță? TOP 3 sfaturi utile

Multe dintre afacerile din ziua de astăzi oferă produse. Fie că vorbim despre un restaurant, un magazin de îmbrăcăminte sau încălțăminte, decorațiuni...

O asigurare pe care e bine să o ai dacă ești proprietarul unei case

A avea o casă presupune o mare responsabilitate pentru proprietar. Acesta trebuie să o îngrijească permanet, să se asigure că are o...

Daruri premium de avut în vedere în cazul în care botezi un copil

Să botezi un copil este o binecuvântare și cel mai frumos gest pe care-l poți face pe Pământ. Cu toate acestea, trebuie...

Vrei să te muți în București? 5 lucruri la care să te gândești înainte de a lua marea decizie

Traiul în orașele mici versus viața în orașele mari a fost mereu un subiect de dezbatere. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: