Acasă STIRI A scăzut din nou incidența COVID-19 la Petroșani

A scăzut din nou incidența COVID-19 la Petroșani

[ad_1]

Incidența cazurilor de COVID-19 a scăzut din nou în municipiul Petroșani. După o săptămână de carantină zonală, instituită la o incidență de 6.03 la mie, este prima dată când incidența COVID-19 scade sub 5,5 la mia de locuitori.

Aproape de 5,4

Incidența COVID-19 raportată marți pentru municipiul Petroșani este de 5,39 la 1000 de locuitori. Luni era de 5,91/1000 locuitori, fiind în Petroșani 239 de cazuri de COVID-19 active. Marți sunt 218 cazuri active.

Și municipiul Orăștie, carantinat de duminică, are o incidență sub 6 la mia de locuitori, incidența raportată marți fiind de 5,95 la mie. În Orăștie sunt 129 cazuri de COVID-19.

Municipiul Brad, carantinat de o săptămână, cunoaște o creștere accentuată a cazurilor de COVID 19. DSP Hunedoara a stabilit, marți, o incidență de 9.67 la mia de locuitori pentru municipiul Brad.  În creștere față de luni când a fost de 9.15 la mie.

Orașul Simeria este ce-a de-a patra localitate carantinată din județ. Aici, carantina a fost impusă în urmă cu o săptămână, când au intrat în carantină și municipiile Petroșani și Brad. Incidența COVID-19 raportată marți pentru Simeria este de 6,71 la mia de locuitori. Luni a fost de 6,56.

Incidență în scădere în Valea Jiului

În Valea Jiului incidența COVOD-19 este în scădere. Valorile raportate marți sunt mai mici decât cele de luni. Astfel Petrila a ajuns la 4,16 la mia de locuitori, Lupeniul la 3,26 la mie și Vulcanul la 3,05 la mie. Și în Aninoasa incidența este mai mică, 2,25/1000 locuitori. La Uricani, incidența a ajuns la 0.54. la mie.

Și la nivelul județului incidența COVID-19 este mai mică decât luni. Marți a ajuns la 4,71 față de 4,81 cât se înregistra luni.

[ad_2]

Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dorești să excelezi în gaming online? Iată de ce ai nevoie!

Foarte mulți tineri s-au apucat să joace cele mai râvnite jocuri online, fiindcă dacă se ajunge la un anumit nivel, se pot...

Ești însărcinată? Iată cele mai bune decizii pe care le poți lua înainte de venirea copilului pe lume

Fiecare femeie care urmează să devină mămică își dorește să facă totul astfel încât venirea pe lume a copilului să se desfășoare...

Cum înveți să cânți prima ta piesă la o chitară acustică, în mai puțin de o lună

Ți-ai dori să înveți să cânți măcar o melodie ușoară la chitara acustică, suficient cât să-ți impresionezi partenerul/a sau să faci atmosferă...

Te-ai gândit vreodată cât ai pierdut din cauza prejudecăților?

Cu toții ne naștem fericiți, optimiști și acceptând tot ceea ce există în jurul nostru: oameni, insecte, animale, tablouri, culori, flori. Le...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: