Acasă STIRI CARAS-SEVERIN Acțiune caritabilă în prag de sărbători la Reșița

Acțiune caritabilă în prag de sărbători la Reșița

Forumul Democratic al Germanilor din judeţul Caraş-Severin şi Asociaţia Germană de Cultură şi Educaţie a Adulţilor din Reşiţa vor fi luni, 9 decembrie, alături de vârstnicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa pentru o acțiune caritabilă în parg de sărbători de iarnă.

Forumul Democratic al Germanilor din judeţul Caraş-Severin şi Asociaţia Germană de Cultură şi Educaţie a Adulţilor din Reşiţa, vor organiza împreună luni, 9 decembrie, ora 16,00, o vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa, instituție cunoscută de toată lumea drept Azilul de Bătrâni. Cei internaţi în acest cămin vor primi fiecare câte un pachet de sărbători de la membrii celor două organizații, dar se vor putea bucura și de un scurt program artistic cu colinde și dansuri populare, program susținut de  formaţia muzicală „Banater Bergland” şi de formaţia de dansuri populare germane „Enzian”, ambele din Reşiţa.

Este o bucurie să putem să mergem acolo, să fim alături de acești oameni pentru care, poate, soarta nu a fost cea mai bună. Ne dorim ca spiritul sărbătorilor să lumineze frunțile și să aducă un zâmbet pentru vârstnicii pe care îi vom vizita, a spus pentru stiridinvest.ro Erwin Josef Ţigla, președintele Asociaţiei Germane de Cultură şi Educaţie a Adulţilor din Reşiţa.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: