Acasă ALERTA Aeroportul de la Timișoara s-a închis. Cursele mutate la Arad

Aeroportul de la Timișoara s-a închis. Cursele mutate la Arad

Din această seară și până în 2 septembrie, Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara va fi închis pentru lucrări de asfaltare a pistei. Toate cursele se mută pentru o săptămână pe aeroportul din Arad.

Aeroportul va fi închis începând din data de 24 august, de la ora 20.00 și până la 1 septembrie, la ora 17.00, anunță administrația aeroportului timișean. Lucrările la pista aeroportului din Timișoara se desfășoară de mai multă vreme, 3500 de metri de cale de rulare intrând în reparații și reasfaltare. Ultimii 800 de metri ai pistei vor putea fi refăcuți numai în condițiile opririi zborurilor, astfel încât  soluția găsită a fost transferul tuturor zborurilor de la Timișoara pe Aeroportul Arad. Investiția totală pentru refacerea pistei depășește 3 milioane de euro și cuprinde reparațiile la rupturi de muchii și colțuri ale dalelor, închiderea exfolierilor superficiale ale suprafețelor de beton și a alveolelor, înlocuiri de dale de beton, așternerea stratului asfaltic, repoziționarea sistemului de balizaj luminos și realizarea marcajului diurn. Suma a fost obținută printr-un credit accesat de către S.N. Aeroportul International Timisoara ”Traian Vuia”.

Administrația Aeroportului Timișoara anunță că în intervalul în care aeroportul este închis, companiile Wizz Air si Carpatair își vor menține cursele și orele nemodificate cu plecare de la Arad, în timp ce compania Lufthansa va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, față de trei câte sunt în prezent, cu destinația Munchen (Germania). Compania Tarom va avea la rândul ei trei curse pe zi cu destinația București și retur, de luni până vineri. Tarom va avea  o singura cursă pentru București față de două câte sunt acum, pentru ziua de sâmbătă, 31 august a.c., iar duminică, 1 septembrie a.c. vor fi două curse Tarom cu destinația București și retur.

Călătorii care trebuie să plece cu charter-ul spre Heraclion, luni  26 august, trebuie să știe că vor pleca de pe Aeroportul din Arad la ora 12.00, cu o oră mai târziu față de ora stabilita pe Aeroportul Timisoara, iar charter-ul de Antalya decolează joi, 29 august de pe Aeroportul Arad la ora 21.00, față de ora 15.50 când era anunțată decolarea de la Timișoara.

Administrația Aeroportului Timișoara anunță, de asemenea, că nu are nicio responsabilitate pentru transportul pasagerilor la și de la Timișoara spre Arad, companiile aeriene urmând să decidă și să organizeze transferul acestora.

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Design în VEST – Cum să păstrezi aerul vintage al casei tale

Partea de vest a României este cunoscută pe lângă altele și pentru faptul că deține unele dintre cele mai vechi clădiri din...

Cele mai bune activități pentru copiii de 1 an, în casă și afară

Atingerea vârstei de 1 an reprezintă o etapă importantă în viața copilului și a părinților. Este perioada în care cel mic începe...

Vrei să ai mai multă grijă de tine? 5 aspecte de care trebuie să ții cont în fiecare zi

Să trăiești o viață sănătoasă nu înseamnă doar să fii atent la ce ai în farfurie sau exercițiile pe care le faci...

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă...

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: