Acasă STIRI Ajutor pentru comunitățile dezavantajate - Gazeta de dimineata

Ajutor pentru comunitățile dezavantajate – Gazeta de dimineata


Tot mai multe persoane au nevoie de sprijin ca urmare a efectelor provocate de pandemia de coronavirus. Iar problemele sunt tot mai acute mai ales în comunitățile dezavantajate. Tocmai de aceea sunt ONG-uri care încearcă să vină în sprijinul celor greu-încercați.

Asociația Copii pentru Viitor a avut, săptămâna trecută, mai multe acțiuni prin care a încercat să vină în sprijinul celor care au nevoie de ajutor.

„Efectele pandemiei sunt vizibile în comunitățile sărace acum mai mult ca niciodată. Sărăcia s-a accentuat, și tot mai mulți copii au abandonat școala, sau o vor face în viitorul apropiat. Trebuie să dăm dovadă de solidaritate și implicare și, puțin câte puțin, vom aduce binele în comunitate”, spune Ancuța Iordănescu, Asociația Copii pentru Viitor.

 

Detergent, scutece de unică folosință, măști, halate, jocuri educative au ajuns la Centrul de Zi Egal, Crucea Rosie Lupeni, Centrul Acoperământul Maicii Domnului Săulești, Azilul de Batrâni Lonea, Centrul de Îngrijire și Asistență Uricani, dat și la familii în dificultate din Simeria și Hunedoara.

Asociația din Lupeni a avut alături pe cei de la Suvoda, Edu Class, Henkel, Sarantis, Fă bine și Asociația Sister. Împreună au continuat campania de ajutorare a comunitatile dezavantajate din județul Hunedoara, campanie începută anul trecut.Source link

Comentarii

comentarii

Spune-ti si tu parerea. Opinia ta e importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc

Comentarii

comentarii

%d blogeri au apreciat: