AcasăSTIRICARAS-SEVERINAlertă meteo de vreme rea. Avertizare nowcasting pentru județul Caraș-Severin

Alertă meteo de vreme rea. Avertizare nowcasting pentru județul Caraș-Severin

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţă, o informare meteorologică de vreme rea, valabilă de duminică de la ora 16.00 până marţi la ora 23.00.

În intervalul menţionat vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse, mai ales la munte, 15…20 l/mp. În seara zilei de duminică (27 noiembrie) vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni (27/28 noiembrie) şi în cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată. În noaptea de luni spre marţi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de marţi (29 noiembrie), vremea se va răci în toată ţara, va ninge şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă”, potrivit informării transmise de meteorologi.

ANM avertizează că vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi 50…60 km/h, iar îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Avertizare nowcasting pentru județul Caraș-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting COD GALBEN valabilă de la 27-11-2016 ora 15:40 până la : 27-11-2016 ora 22:00 pentru zonele Armeniș, Bolvașnița, Slatina-Timiș, Turnu Ruieni din județul Caraș-Severin. În acest interval se vor semnala la peste 1700 m altitudine ninsoare moderată ce determină reducerea vizibilității izolat sub 50 m. De asemenea, se vor semnala intensificări ale vântului de peste 70…90 km/h, viscolind ninsoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc